Незрівнянно підібраний склад смачного фіточаю поєднує антиоксидантні властивості суміші чорного, зеленого чаю і каркаде з яскраво вираженим седативним ефектом, який надають цілющі трави. Маючи приємний аромат композиція лікарських рослин м'яко позбавляє дратівливості, втоми, депресії та головного болю, благотворно впливає на серцево-судинну систему, сприяє покращенню роботи серця, кровообігу в судинах мозку при порушенні серцево-судинної діяльності, зміцнює стінки кровоносних судин. Завдяки барбарису тибетського фіточай сприяє поліпшенню обміну речовин, знижує рівень холестерину, прискорює розщеплення жирових клітин.
ОБ’ЄМ
45 г
СКЛАД
чорний чай, зелений чай, каркаде (суданська троянда), іван-чай, шипшини плоди, глоду цвіт, меліса, пасифлора, журавлини плоди, материнка, пустирник, березові бруньки, барбарису тибетського плоди (ягоди годжі).
ПОКАЗАННЯ
унікальне поєднання чорного, зеленого чаю та каркаде створює смачний і ароматний напій. Рослинні компоненти фіточаю проявляють заспокійливу дію, знімають нервову напругу, нормалізують тиск та покращують сон.
Рекомендації щодо застосування: 1 ч. л. залити 200 мл окропу. Настоювати 5-10 хвилин, процідити. За бажанням додати мед або цукор.
Терміни та умови зберігання: 24 місяці при температурі від +5оС до +25оС.
Противопоказання: індивідуальна нестерпність до компонентів.
ВЛАСТИВОСТІ КОМПОНЕНТІВ
Чорний чай - сприятливо впливає на серцево-судинну систему, знижує ймовірність розвитку багатьох хвороб судин і серця, в тому числі інсульту, інфаркту, атеросклерозу. Чай заспокоює нервову систему, допомагає впоратися зі стресами, втомою і депресією. Покращує активність головного мозку, підвищує концентрацію уваги. Чорний чай багатий антиоксидантами (вітаміни А, Е, таніни), які допомагають уповільнити процеси старіння в організмі.
Зелений чай - потужний антиоксидант. Зміцнює імунітет, нормалізує роботу нервової системи, допомагає при стресах і депресії, покращує роботу серця, надає еластичність і пружність стінкам судин, покращує сон, сприяє зниженню маси тіла.
Каркаде (суданська троянда) - містить велику кількість вітамінів, мікроелементів, біологічно активних речовин, які сприяють зміцненню імунітету, будучи прекрасною профілактикою проти застуди і грипу, підвищують фізичну витривалість, знижують нервову напругу. До складу рослини входять антоціни, які зміцнюють стінки кровоносних судин, регулюють їх проникність і сприяють зниженню рівня холестерину в крові.
Іван-чай - завдяки багатому вмісту вітамінів і мікроелементів, іван-чай має загальнозміцнювальну і тонізуючу дію на організм. Це ефективний засіб при різних нервових станах. Має розслаблюючі властиві, зменшує тривожно-депресивні стани.
Шипшини плоди - містять велику кількість магнію і калію, які зміцнюють стінки судин. Активні речовини шипшини сприяють гальмуванню відкладень в кровоносних судинах атероматозних мас, а також завдяки шипшині зменшується кількість холестерину в крові і припиняється поширення захворювання атеросклерозу. Шипшина підвищує розумову, фізичну працездатність, активізує обмін речовин.
Глоду цвіт - зменшує збудливість серцевого м’яза, але її скоротливу здатність підсилює, сприяє поліпшенню кровообігу і очищенню судин, знижує підвищений тиск, покращує сон, полегшує стан при неврозах.
Меліса - вуглевод. Відновлює сили після великих фізичних навантажень і дає тривалий заряд енергії. Меліса - заспокоює нервову систему і є природним антидепресантом. Покращує роботу мозку, знімає головний біль, служить відмінним потогінним і протизапальним засобом.
Пасифлора - позбавляє від нервових розладів, безсоння, знімає ревматичні болі і судоми, також нормалізує гормональний баланс. Пасифлора ефективна при підвищеному кров’яному тиску. Допомагає відновлювати роботу серця при порушеннях в діяльності серцево-судинної системи.
Журавлини плоди - знижує холестерин і перешкоджає утворенню бляшок в судинах і формуванню тромбів, захищає судини мозку від інсультів. Вміщені в журавлині урсолова і олеанолова кислоти розширюють венозні судини серця і живлять серцевий м’яз. Журавлина зменшує головні болі, знижує вміст протромбіну в крові, підвищує еластичність, міцність стінок кровоносних капілярів. Ягоди журавлини корисно вживати при підвищеному кров’яному тиску і авітамінозі С.
Материнка - надає заспокійливу дію. Допомагає усунути безсоння, судомні напади, стан тривоги і пригніченості, депресію, дозволяє полегшити стан хворих на епілепсію. Нормалізує обмін речовин, є легким проносним засобом.
Собача кропива - надає виражені седативну, спазмолітичну і протисудомну дії. Стабілізує серцевий ритм, підвищує силу серцевих скорочень, знижує тиск, рівень холестерину в крові. Завдяки вмісту глюкози, стабілізує білковий обмін і виводить зайві жири.
Березові бруньки - активні речовини, які містяться в нирках, мають судинорозширювальну дію, в тому числі і на коронарні судини. Речовини знижують в’язкість крові, знижують рівень холестерину, зміцнюють стінки судин, тим самим знижуючи ризик серцево-судинних захворювань.
Барбарису тибетського плоди (ягоди годжі) - сприяють поліпшенню обміну речовин і кровообігу, знижують рівень холестерину, прискорюють розщеплення жирових клітин. Активні ферменти відновлюють клітини печінки, поліпшують ії роботу й сприяють відтоку жовчі. Мінеральні сполуки годжі підвищують рівень гемоглобіну. Tібeтcкій барбарис знижує артеріальний тиск, зменшує концентрацію цукру в крові, полегшуючі протікання діабету. Плоди позбавляють від токсинів, зашлакованості, радіонулеїдів, солей.
Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.