В даний час технічний прогрес не на краще змінив стан пріоритетних об'єктів навколишнього середовища: повітря, води та ґрунту, які забруднені; продуктів харчування, що переробляються, консервуються, піддаючись впливу великої кількості хімікатів, зберігаються протягом тривалого часу.
Виробники сільгосппродукції вимагають високих обсягів на шкоду якості продукції. Фрукти та овочі мають гарний вигляд, вони гладкі та блискучі, проте це – результат застосування продуктів хімізації сільського господарства, які надзвичайно повільно виводяться з організму. Для надання продуктам харчування більш виражених смакових якостей широко використовуються стимулятори смаку, барвники, віддушки, і в результаті сучасних продуктах накопичуються хімічні субстанції.
Зменшення вживання у складі раціону натуральних продуктів веде до суттєвого зниження надходження до організму есенціальних (незамінних) нутрієнтів. За даними відомого дієтолога Е. Мінделл, серед обстежених 5000 чоловік 70% чоловіків і 80% жінок вживають їжу, що містить менше двох третин денної норми одного або більше з 15 вітамінів і макро- і мікроелементів, необхідних для підтримки здоров'я.
В умовах гіподинамії та надлишкового психоемоційного навантаження, яке лягає на плечі людини в сучасних умовах, з року в рік погіршується екологічної обстановки, зростання питомої ваги шкідливих звичок і пристрастей (тютюнопаління, алкоголізм, нарко- та токсикоманія) потреба в мікронутрієнтах, як важливо збільшується.
Правильне харчування - запорука міцного здоров'я та природної краси, гарного настрою, працездатності, стійкості організму до застудних, інфекційних та інших захворювань.
Для забезпечення індивідуального підходу до досягнення оптимального здоров'я вченими для компанії «ЛІДЕР-ГРУП «КС «НОВЕ ЖИТТЯ» розроблено дієтичні добавки, в основі застосування яких лежать принципи раціонального харчування, прагнення до оптимального самопочуття та натуральні косметичні засоби, які допоможуть Вам чудово виглядати та жити. здорове життя.
Сьогодні фахівці Компанії використовують найсучасніші методи та технології вдосконалення способів отримання максимальної користі з рослинної сировини, оцінюють доцільність використання нових інгредієнтів для отримання продуктів Компанії, які отримали високу оцінку наукової спільноти та відповідають сучасним санітарно-гігієнічним вимогам.
Фахівці Компанії розробляють нові формули та інноваційні методи обробки сировини, вивчають нові та існуючі вдосконалені продукти та інгредієнти, а також ефективно використовують передове обладнання для здійснення аналізу та тестування, щоб досягти оптимального вмісту поживних речовин у кожному продукті для досягнення кінцевого результату – здоров'я та повноцінного життя. населення.
Викладач кафедри гігієни та екології ДУ «Дніпропетровська медична академія МОЗ України» кандидат медичних наук Ю. С. Крамарьова
Написати коментар